tiistai 4. marraskuuta 2014

Blogi starttaa!

Tiistai on paljon parempi päivä aloittaa työviikko kuin maanantai. Vaikka aloitinkin työviikon maanantaina. Mutta korkataan virallisesti blogi tänään avatuksi.

Suurin syy blogin olemassaololle on yksinkertaisesti oman työn seuraaminen sekä työn edistäminen. Seuraan työn etenemistä periaatteella "yhteisöpaineen vaikutus tekstin tuottamiseen" sekä työtä edistän aivan vain sillä, että kirjoitan blogiini lämmittelytekstiä ennen kuin alan varsinaiseen työhön.

Tämän hetken heittämällä inspiroivin ja ajatuksia herättävin teos on TuiTui - romaani lapsille. Tarina ja sen pääasiallinen kulku on hahmottunut aikalailla alusta loppuun mielessäni, mutta jo ensimmäisissä vedoksissa sain onnekseni huomata, että päähahmo on niin syvä, että tekstiä ja tapahtumia syntyy lähes itsekseen. Hahmon luomisesta suuret kiitokset luovuuteni alkulähteelle L.P:lle.

Tekstiä on tällä hetkellä kasassa noin 700 sanaa, en osaa heittää edes arviota siitä, kuinka paljon lopullinen teos sanojaan sisällään pitää.

En edes väitä hahmottelevani tätä maailmaa yksin. Mutta uskon yhteistyöhön ja yhdessäluomiseen. Tarinaa värittää L.P siskonsa kanssa, joilta maailma saa muodot ja hahmot. Tarinaa rakennan minä ja esikuuntelijani toimii 5 -vuotias tyttäreni K.

Summittaisena tavoitteena on saada tarina valmiiksi 31.1.2015, jonka jälkeen alan työstämään tarinaa kustantajille tarjottavaksi ja jos yksikään kustantaja ei näe maailmaa kuten lapset, kustannan kirjan omatoimisesti.


Kirjoittajasta:

Hän on kolmekymppinen mies.

Olen löytänyt kirjallisuuden lukion aikoihin, olen siis noin kymmenisen vuotta lukenut, lähinnä suomalaista kirjallisuutta.

Kirjoittanut olen pari kolme vuotta, enemmän tai vähemmän. Olen käynyt pari kirjoituskurssia ja kirjoitusharrastustani tukee parikymmentä vuotta kirjoittamista harrastanut S., joka jo lyhyen tuttavuutemme aikana on edistänyt ja tukenut minua polullani huimasti.

Ympäristön merkitystä ei voi luovassa työssä väheksyä, joten jo tässä vaiheessa kiitos ystävilleni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti